Θερινά μαθήματα

Στο Φροντιστήριο «Άπειρο», αξιοποιούμε το καλοκαίρι μας δημιουργικά, γι’ αυτό το λόγο λειτουργούν εντατικά τμήματα προετοιμασίας με έμπειρους και εξειδικευμένους καθηγητές. Η ανάγκη για θερινά μαθήματα είναι απαραίτητη πιο πολύ από ποτέ στην εποχή που ζούμε.

Σχετικά με τα θερινά μαθήματα

Θερινή περίοδος

Η θερινή περίοδος είναι η καταλληλότερη για να μπορέσει το παιδί να καλύψει βασικά κενά. Ο εντοπισμός των κενών ίσως είναι μια δύσκολη διαδικασία, αν δεν υπάρχουν η απαραίτητη εμπειρία και τα κατάλληλα εργαλεία. Για εμάς όμως είναι αρκετά εύκολη διαδικασία, καθώς διαθέτουμε τη γνώση, την ικανότητα, την εμπειρία αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να ανακαλύψουμε τα κενά του κάθε παιδιού. Πάνω από όλα όμως, έχουμε τη διάθεση να καλύψουμε αυτά τα κενά και να βελτιώσουμε την απόδοση του μαθητή ή της μαθήτριας.

Επίσης, η θερινή περίοδος είναι η ιδανική ευκαιρία να κερδίσετε έδαφος έναντι των υπολοίπων. Στα περισσότερα μαθήματα, η ύλη είναι μεγάλη και έχει αυξηθεί. Είναι μεγάλος ο όγκος, και αυξημένος ο συντελεστής δυσκολίας. Ειδικότερα, αν ο μαθητής έχει θέσει υψηλούς στόχους, είναι πολύ σημαντικό να έχει καλύψει την ύλη αρκετά νωρίς, ώστε να καταφέρει να κάνει πολλές φορές επανάληψη.

Διαδικτυακό φροντιστήριο

Θερινό διαδικτυακό φροντιστήριο

Τα θερινά μαθήματα προσφέρονται και μέσα από το Διαδικτυακό φροντιστήριο apeiro-edu.gr με την αξιοπιστία και το κύρος που προσφέρουμε σε όλους τους μαθητές της χώρας με ίσες ευκαιρίες να πετύχουν τους στόχους τους.

Πρόγραμμα σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει:

  • Για τη Γ’ Λυκείου – μαθήματα διάρκειας 8 εβδομάδων, με ημερομηνίες διεξαγωγής μαθημάτων από 14 Ιουνίου 2022 μέχρι 31 Ιουλίου 2022 (7 εβδομάδες) και από 25 Αυγούστου 2022 έως 31 Αυγούστου 2022 (1 εβδομάδα).
  • Για τη Β’ Λυκείου – μαθήματα διάρκειας 6 εβδομάδων, με ημερομηνίες διεξαγωγής από 20 Ιουνίου 2022 έως 31 Ιουλίου 2022.
  • Για την Α’ Λυκείου – μαθήματα διάρκειας 5 εβδομάδων, με ημερομηνίες διεξαγωγής από 20 Ιουνίου 2022 έως 24 Ιουλίου 2022.
  • Για το Γυμνάσιο – μαθήματα διάρκειας 4 εβδομάδων, με ημερομηνίες διεξαγωγής από 20 Ιουνίου 2022 έως 17 Ιουλίου 2022.
  • Για το Δημοτικό – μαθήματα διάρκειας 4 εβδομάδων, με ημερομηνίες διεξαγωγής από 20 Ιουνίου 2022 έως 17 Ιουλίου 2022.

*Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στις ημερομηνίες.

Online εγγραφή

Κάντε online την εγγραφή σας και κερδίστε 50% έκπτωση στον 1ο μήνα διδασκαλίας.

Προσφορές

Ευπαθείς Οικογένειες
Γονείς με: Κάρτα Ανεργίας, Δικαιούχος ΚΕΑ, Δικαιούχος ΑΜΕΑ
Έκπτωση: Ετήσια Δίδακτρα 15%

1+1
Δύο μέλη της οικογένειας
Έκπτωση: Ετήσια Δίδακτρα 20%

Έλα με τον φίλο σου:
Έκπτωση: Ετήσια Δίδακτρα 20%

30άρι από το Άπειρο
Σύστησέ μας, και στην πληρωμή του πρώτου μήνα διδασκαλίας σου πιστώνουμε άμεσα στον τραπεζικό σου λογαριασμό 30€

On Line 50%
Κάνε την εγγραφή σου On Line και κέρδισε 50% έκπτωση στον πρώτο μήνα διδασκαλίας

40% έκπτωση στο MathPro-S Test σε εγγεγραμμένους μαθητές μας.

*Οι παραπάνω προσφορές δεν συνδυάζονται